RepRap/hu

From RepRap
Jump to: navigation, search


Üdvözlet a RepRap.org-on

A RepRap egy [szabad] [asztali 3D nyomtató] műanyag tárgyak készítéséhez. Amióta a RepRap sok része műanyag és a RepRap-pel nyomtathatóak azok, a RepRap egy önreprodukáló gép - bárki, bármikor építhet a megadott anyagokból egyet. Azt is jelenti - ha van egy RepRap-ed - sok hasznos dolgot nyomtathatsz, vagy készíthetsz egy másik RepRap-et a barátaidnak...

A RepRap mintegy önreprodukáló gép, mindenki számára szabadon hozzáférhető. A 3D nyomtatást tárgyak másolására használjuk, ha ismersz más másolásra alkalmas technológiát és megosztanád azt, akkor ezen a weboldalon ezt is megteheted.

A Reprap.org egy közösségi projekt, ami azt jelenti, hogy a legtöbb oldal szerkeszthető, vagy ami ennél is jobb, új oldalak is készíthetők. A mi közösségi portálunkon és az Új fejlesztések oldalakon sok információt találsz. Klikkelj a bal oldali a linkeken és fedezz fel sok információt a website-on. Találhatsz tartalmakat más nyelvekre is lefordítva.

A RepRap volt az első alacsony költségű 3D-s nyomtató, és a RepRap Projekt elindította a nyílt forrású 3D-s nyomtatás forradalmát. A jobb oldali videó ezt mutatja be.


Reprap-qr-logo-wide.png

<videoflash type="vimeo">5202148</videoflash>


A projektről | RepRappelhető tárgyak | Közöségi portál | Help and support


RepRap gép építése
Ha Ön egy új RepRap építő, akkor érdemes a Prusa Mendel-lel kezdeni.

Legacy: Darwin

All 3 axes fdmd sml.jpg

The first RepRapRecent Wiki Changes